Tietoja VPN-rajoitteista

Jos käytät Kaspersky VPN Secure Connectionin ilmaisversiota eikä laitettasi ole yhdistetty My Kasperskyyn, voit käyttää 200 Mt suojattua tietoliikennettä päivässä.

Jos ylität suojatun tietoliikenteen määrän, sovellus ilmoittaa että VPN ei ole käytettävissä. Ilmoituksen näyttämisestä voi kulua useita minuutteja ennen kuin VPN itse asiassa poistetaan käytöstä.

Voit suorittaa yhden seuraavista toiminnoista:

Pääikkunassa näytetty käytetyn tietoliikenteen määrä saattaa erota todellisesta käytetystä määrästä jopa 15 %.

Sovellus näyttää viestin, jossa kerrotaan että suojattu liikenne on käytettävissäsi tunnin kuluttua kun liikennelaskuri on nollattu.